Performance Tracks2018-09-14T09:37:38+00:00

In-company maatwerk

Wij geloven niet in één vaste werkwijze. We starten altijd met het maken van een analyse en het stellen van doelen met impact op de business. Op basis daarvan bepalen we samen de beste combinatie van interventies. Binnen interventies bieden we alleen relevante (maatwerk) content. De uitvoering gebeurt door specialisten met een passie voor hun eigen vakgebied en verstand van ervaringsleren. We ondersteunen de aanpak vanuit een kick-ass online platform. De resultaten van wat we doen evalueren we. We sturen bij zodat we zeker weten dat we de afgesproken doelen behalen.

Performance tracks

People & profit versterken, start met het achterhalen van de business issues. Wat wil je bereiken? Daarna kijken we dat betekent voor de ontwikkeling van de mensen. Hoe zorgen we dat iedereen met plezier kan groeien en ontwikkelen? Samen bouwen we vervolgens een aanpak die helemaal gericht is op wat je wilt bereiken: een Performance track. Waar nodig sturen we continu bij, zodat resultaten steeds makkelijker worden gehaald en we samen steeds beter worden!

werkwijze forces to explore

Wil jij ook een Performance track op maat?

neem contact op
Verkopen voor niet verkopers.

Forces to Sell

Verkopen voor niet-verkopers. Een programma dat leidt tot omzetverbetering door helderheid over verwachtingen in het commerciële proces, een positievere mindset ten aanzien van verkopen en versterkte commerciële vaardigheden.

Impact op: omzet, klanttevredenheid, cross-sell.

naar website
Interne communicatie, cultuur en samenwerking

Forces to Communicate

Een programma dat is gericht op de interne communicatie, cultuur en samenwerking. De gelegenheid om uit te zoeken waar je persoonlijke en professionele kracht ligt. Wil je de beste in je vak worden (specialist), wil je leidinggeven (manager) of wil je commercieel ontwikkelen (accountmanager)?

Impact op: instroom, doorstroom en uitstroom.

Ontwikkeling van leiding geven en managen

Forces to Lead

Een aanpak om alles dat met leidinggeven en managen heeft te maken te ontwikkelen. Van visie ontwikkelen tot constructief gesprekken sturen. Met meer plezier en resultaat waarde toevoegen aan jouw team.

Impact op: productiviteit, medewerkertevredenheid.

Klussen klaar, dat leer je met dit trainingstraject

Forces to Perform

Klussen klaren. Als je als team een project voor een klant voor elkaar wilt krijgen, moet je als team krachtige eenheid vormen. Dat vraagt focus op een gezamenlijk doel, afspraken vastleggen en elkaar aanspreken op gedrag en resultaten.

Impact op: productiviteit, marge op projecten.

Laten we samenwerken!

We werken met een team van specialisten voor klanten die willen groeien. We zijn succesvol door de mindset van medewerkers te veranderen. We bieden ze praktische tools die hen in staat stellen om het belang van de klant beter te dienen.

Neem Contact Op