Met onze aanpak voor Trainingen voor grote groepen bieden we deelnemers binnen een grote groep een individueel trainingsprogramma.  

Tijdens de training is er een team van trainers, coaches en acteurs beschikbaar. Deze mix zorgt ervoor dat deelnemers uit verschillende werkvormen kunnen kiezen. Deelnemers werken aan hun persoonlijke doelen. Vergelijk het met een sportschool: voor iedereen is hetzelfde beschikbaar, maar de deelnemer bepaalt zelf waar hij of zij aan wil werken en welke oefeningen ze doen.  

Details bepalen bij grote groepen de impact. Daarom zijn we betrokken in de opzet én voorbereiding, waarbij iedereen uit het team vanuit zijn of haar eigen specialisme een bijdrage levert aan het geheel.  

Na de training  helpen we bij de vertaling naar de praktijk. Hoe kan je jouw individuele inzichten verwerken in de samenwerking binnen het team of de organisatie? Door dit te doen versterken we de impact en zorgen we voor een olievlekwerking.

Voorbeelden Trainingen voor grote groepen: 

  • Voor een accountancy organisatie hebben we voor 65 relatiemanagers een Relatiemanagers-conferentie georganiseerd, waarmee op één dag alle commerciële beleidsplannen voor 80% af zijn gemaakt en vertaald konden worden naar de vestigingen.  
  • Voor een ICT-organisatie hebben we op één dag voor 52 mensen een programma verzorgd rondom Samenwerken & Feedback waarmee de onderlinge samenwerking een sterke impuls heeft gekregen.  

Wil je een advies op maat?

vul de vragenlijst in

Laten we samenwerken!

We werken met een team van specialisten voor klanten die willen groeien. We zijn succesvol door de mindset van medewerkers te veranderen. We bieden ze praktische tools die hen in staat stellen om het belang van de klant beter te dienen.

Neem Contact Op