Home/Training cross-selling

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Training voor cross-selling

Volg een training voor cross-selling om je organisatie te blijven ontwikkelen. Wil jij jouw organisatie optimaliseren door verschillende afdelingen nauw samen te laten werken met elkaar? Dit draagt uiteindelijk bij aan meer klantgerichtheid en een betere afhandeling van ieder project. Forces to Explore biedt verschillende Performance Tracks aan die afgesteld zijn op de behoeften en de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Ontdek de mogelijkheden voor het volgen van een training verzorgd door onze specialisten op het gebied van cross-selling.

Het Forces To Explore team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training-2

Verbeter jouw organisatie door een training voor cross-selling aan te bieden

Dankzij onze training op het gebied van cross-selling of een van onze andere trainingen voor verkooptechnieken, krijgen jouw medewerkers de kans om zichzelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Ons aanbod aan salestrainingen is gericht op het verbeteren van klantgerichtheid en de samenwerking tussen afdelingen. Wil je jouw medewerkers de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van het werven van nieuwe klanten? Bekijk dan de mogelijkheden voor een acquisitietraining.

Informeer naar de verschillende trainingen

Wil jij een training op het gebied van cross-selling aanbieden aan jouw werknemers? Of ben je benieuwd naar ons volledige aanbod aan trainingen en tips en trucs, bijvoorbeeld een commerciële training voor een arboarts? Neem contact op met ons trainings- en adviesbureau, gevestigd in Heemstede nabij Haarlem. Stuur een e-mail naar office@forcestoexplore.nl of bereik ons door te bellen naar 088 877 88 33. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden tijdens een gratis strategiesessie.