Home/Training verkooptechnieken

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Training voor diverse verkooptechnieken

Laat jouw medewerkers meer plezier in hun baan ervaren door een training voor verkooptechnieken aan te bieden. Forces to Explore is een advies- en trainingsbureau uit Heemstede, nabij Haarlem, met meer dan 25 jaar aan ervaring. We geven onze training voor verkooptechnieken door heel Nederland bij een grote verscheidenheid aan organisaties. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het volgen van een training op het gebied van tactvolle verkooptechnieken.

Het Forces To Explore team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training-2

De voordelen van het volgen van een training gericht op verkooptechnieken

Ons trainings- en adviesbureau werkt aan de hand van verschillende strategieën met elk hun eigen investeringen en opbrengsten. Onze training voor verkooptechnieken, bijvoorbeeld up selling, valt onder de strategie ‘Forces to Sell’: deze track leidt tot omzetverbetering door helderheid over verwachtingen in het commerciële proces, een positievere mindset ten aanzien van verkopen en versterkte commerciële vaardigheden. Daarbij draagt het bij aan cross-selling. Ons bureau biedt ook trainingen aan gericht op specifieke sectoren. Denk hierbij aan:

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen

Door jouw werknemers de kans te bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen voor zakelijke dienstverlening, vergroot je het plezier tijdens het werk. Dit zie je uiteindelijk ook weer terug in de resultaten. Bekijk onze gratis tips en trucs of neem contact met ons bureau op voor meer informatie over onze trainingstrajecten. Bel naar 088 877 88 33 of stuur ons een bericht via office@forcestoexplore.nl.