Home/Trainingen advocaat

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Commerciële training voor advocaten

Geef jouw medewerkers en organisatie de kans om door te groeien dankzij onze commerciële training gericht op advocaten. Forces to Explore is een training- en adviesbureau uit Heemstede, nabij Haarlem, en werkzaam in heel Nederland. Wij verzorgen waardevolle trainingen die de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers verbindt met de doelen en resultaten van de organisatie. Ontdek ons aanbod voor een commerciële trainging gericht op advocaten en vergroot het werkplezier van je medewerkers.

Het Forces To Explore team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training-2

Investeer in je organisatie door een commerciële training voor advocaten aan te bieden

Ben je eigenaar van een advocatenbureau of werk je in de juridische sector? Verbeter de resultaten van jouw organisatie door te investeren in de persoonlijke groei van je medewerkers, bijvoorbeeld door trainingen aan te bieden die gericht zijn op de werkzaamheden van een advocaat. Onze trainingen zorgen ervoor dat je als advocaat meer inzicht krijgt in de waarde van samenwerken en in het verbeteren van klantgerichtheid en productiviteit. Dit heeft een positief effect op de resultaten van je organisatie. Ben je benieuwd naar ons aanbod aan trainingstrajecten? Ons trainingsbureau verzorgt onder meer de volgende trainingen:

Informeer naar onze trainingen gericht op de werkzaamheden van een advocaat

Schakel ons bureau in en bied jouw medewerkers de kans om zich te blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak dankzij onze commerciële training speciaal voor advocaten. Naast trainingen voor een advocaat bieden we onder meer algemene e-learnings, training events en performance tracks aan. Informeer naar onze diensten en externe salestrainingen door contact met ons op te nemen. Bel naar 088 877 88 33 of stuur een e-mail naar office@forcestoexplore.nl zodat we je gericht verder kunnen helpen.