Home/Klantgericht communiceren voor IT’ers

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Klantgericht communiceren voor IT’ers

Forces to Explore uit Heemstede, nabij Haarlem, biedt door heel Nederland diverse trainingstrajecten aan, waaronder klantgericht communiceren voor IT’ers. In deze sector is gespecialiseerde vakkennis alleen niet meer genoeg; de klant heeft behoefte aan goede, duidelijke communicatie. Door onze training te volgen, leren jouw IT’ers hoe zij de klant het beste kunnen helpen. Ben je benieuwd naar onze training voor klantgericht communiceren voor IT’ers? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Het Forces To Explore team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training-2

Ontwikkel je organisatie met een training voor klantgericht communiceren voor IT’ers

Dankzij een training gericht op zakelijke dienstverlening op het gebied van communicatie, werken jouw medewerkers aan een structurele verbetering van soft skills. Forces to Explore biedt verschillende trainingstrajecten aan op het gebied van sales, management, productiviteit en communicatie, met elk hun eigen investeringen en opbrengsten. Bied jouw werknemers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen en vraag ons naar een training gericht op klantgericht communiceren voor IT’ers. Daarnaast bent u bij ons advies- en trainingsbureau van harte welkom voor onder meer:

Bel ons voor een vrijblijvende strategiesessie

Ben je benieuwd naar onze trainingstrajecten en strategieën voor het optimaliseren van jouw organisatie? Neem voor meer informatie contact met ons op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Je kan ons ook bellen via 088 877 88 33 voor een één-op-één strategiesessie. Je kunt ook een e-mail sturen naar office@forcestoexplore.nl om je vragen te stellen.