Home/Training up selling

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Training voor up selling

Wil jij een training volgen voor up selling of wil je deze aanbieden aan jouw medewerkers? Forces to Explore is een ervaren trainings- en adviesbureau uit Heemstede, nabij Haarlem, dat gericht is op het verbeteren van de samenwerking en de klantgerichtheid van allerlei organisaties. Het toepassen van up selling, ofwel bijverkoop, zorgt ervoor dat jouw klanten kennismaken met het volledige aanbod aan diensten en goed geïnformeerd zijn of haar keuze kan maken. Informeer naar de mogelijkheden voor het volgen van een training op het gebied van up selling.

Het Forces To Explore team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training-2

Verbeter de verkoopstrategie van jouw organisatie dankzij de training voor up selling

Wil jij jouw medewerkers de kans geven om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Door onze salestrainingen en communicatietrainingen in te zetten, vergroot je het werkplezier en uiteindelijk de resultaten. De training voor up selling behandelt de verkooptechniek waarbij de verkoper de klant een groter pakket of een duurder product aanbiedt. Dit is zowel voor jouw organisatie als voor de klant voordelig doordat hij of zij kennismaakt met jullie complete service. Wil je jouw organisatie ontwikkelen op een ander vlak? Bekijk ons aanbod aan trainingstrajecten, waaronder:

Vraag ons naar de mogelijkheden

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefonisch gesprek over strategie of informeer naar de mogelijkheden voor het volgen van een van onze trainingen. Maak gebruik van het contactformulier of bel voor direct contact met een van onze medewerkers naar 088 877 88 33. Je kunt ook je vraag naar ons sturen via office@forcestoexplore.nl.