Home/Acquisitie training

✓ Performance Tracks

✓ Gratis strategiesessie

✓ Trainingstrajecten met resultaat

Acquisitie training

Verbeter de acquisitie van klanten door een externe training aan je personaal aan te bieden. Forces to Explore uit Heemstede, nabij Haarlem, is gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van sales en klantgerichtheid, waar uiteindelijk jouw volledige organisatie van profiteert. Acquisitie plegen houdt in dit geval in het werven, contacteren en het binnenhalen van nieuwe klanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer.

team

Plan vandaag nog een gratis strategiesessie in!

Vrijblijvende sessie plannen
training

Ontwikkel de acquisitie van jouw organisatie door onze training te volgen

Wil jij jouw personeel de kans geven om door te groeien en te blijven ontwikkelen? Door een training aan te bieden op het gebied van acquisitie, zal jouw organisatie meer klantgericht gaan werken. Dit zorgt voor meer werkplezier en betere resultaten. Tijdens onze training reiken wij kennis, tips en trucs aan, waardoor jouw medewerkers zullen ontwikkelen op het gebied van acquisitie. Om als bedrijf je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is het volgen van een training voor cross-selling ook aan te raden. Tijdens deze training voor zakelijke dienstverlening leggen we het belang van samenwerken uit tussen verschillende afdelingen en hoe dit uiteindelijk leidt tot een betere klanttevredenheid.

Werk samen met ons en laat je organisatie groeien

Door je werknemers de kans te geven om zich te blijven ontwikkelen, zal ook jouw organisatie doorgroeien. Neem contact met ons op om een externe salestraining aan te bieden aan jouw personeel. Naast een training voor het verbeteren van het plegen van acquisitie, bieden wij ook trainingen aan voor aparte sectoren, bijvoorbeeld een commerciële training voor advocaten. Vraag ons naar een vrijblijvende strategiesessie of informeer naar de mogelijkheden. Bel naar 088 877 88 33, stuur een e-mail naar office@forcestoexplore.nl of maak gebruik van het contactformulier.