Wat doen we voor onze klanten?

Persoonlijke ontwikkeling in organisaties

Het leven is bedoeld om te groeien en ontwikkelen. Als werk een belangrijk onderdeel van je leven is, is het dus belangrijk dat je daar kan groeien. Als mensen zich persoonlijk ontwikkelen op hun werk, zorgt dat voor meer plezier en betere resultaten. Onze aanpak verbindt de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers met de resultaten van de organisatie.

Lees meer

Waar lopen onze klanten tegen aan?

Eévan onze klanten is een HRdienstverlener. Commercie zit niet in het DNA van hun professionals en verschillende afdelingen werkten niet goed met elkaar samen 

De gehele organisatie moest een omslag maken naar een andere mindset. Meer focus op klanten en resultaten en meer onderlinge samenwerking.   

We hebben de klant geholpen met als resultaat dat tussen de afdelingen met meer plezier samengewerkt wordt, cross selling is ontstaan en meer focus op hun klant is gekomen. Onze klant houdt nu onderaan de streep, per project, meer over.  

Bij één van onze klanten werken veel jongen mensen. 93% van het personeelsbestand is onder de dertig. Een hoog verloop en het aantrekken van nieuwe mensen is een uitdaging.   

De klant wilde medewerkers een perspectief op groei geven, zodat zij weten waar ze aan toe zijn.  

We hebben deze klant geholpen door te zorgen dat alles op het gebied van leren en ontwikkelen met elkaar verbonden isDe klant gebruikt dit in hun arbeidsmarktcommunicatie en heeft veel meer rendement op de investeringen die ze in hun mensen doen.  

Eévan onze klanten is een dienstverlener in de ICTHet probleem, waar zij mee te maken hebben is dat alleen goede vakkennis voor klanten niet meer genoeg is. Met name van de consultants werd verwacht dat ze de vraag achter de vraag van de klanten boven water konden krijgen en dat ze de klant voor zijn met oplossingen. De omzet op de groep consultants liep terug, omdat ze dat niet konden.  

De klant had behoefte aan een structurele verbetering van de softskills van hun consultants.  

We hebben de klant geholpen met als resultaat een verbetering van de inzetbaarheid en omzet van de consultants. 

Eévan onze klanten is een ICTdienstverlener. Zij willen extreem hard en snel groeien. 

De organisatie moein een schaarse arbeidsmarkt nieuwe mensen gaan aantrekken en de huidige medewerkers meekrijgen in de groei ambities en veranderingen.  

We helpen de klant met als resultaat dat er een strategie ligt waarmee de juiste nieuwe mensen aangetrokken worden en huidige medewerkers klaargestoomd zijn voor de toekomst. De organisatie ligt op koers om hun groeiambitie te halen. 

Eén van onze klanten is een financiële dienstverlenerDe klant had een uitstroompercentage van 16% isVeel mensen vertrokken dus waardoor de bestaande mensen naast hun eigen werk ook continu nieuwe mensen moesten inwerken.    

De klant had behoefte aan een methode om nieuwe medewerkers snel en goedkoop te onboarden, waarbij de bestaande medewerkers werden ontzien.  

We hebben de klant geholpen met als resultaat een besparing van 60% op de inwerkkosten van nieuwe medewerkers. 

Dit is waarom klanten met ons samenwerken

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn zakelijke dienstverleners in de ICT en Finance. Door deze focus weten wij wat er speelt.

Laten we samenwerken!

Neem Contact Op